Kopen? Dan wil je niet voor verrassingen komen te staan

Wij zorgen ervoor dat het geen luchtkasteel wordt

Samenwonen, een uitbreiding in het gezin, maar ook een scheiding kan de reden zijn waarom je op zoek bent naar een nieuwe woning. Groot of klein. Klassiek of modern. Je wilt een eigen plek en deze plek moet bij je passen.

Er staan veel huizen te koop, jij zoekt er maar één! En als je jouw droomhuis hebt gevonden, dan wil je zeker zijn dat je geen miskoop doet. Wanneer je op slag verliefd op een huis bent geworden, zorgen wij voor de professionele blik en voorkomen we dat je een kat in de zak koopt.

Sterker nog, dankzij onze jarenlange ervaring in onderhandelen regelen wij jouw droomhuis voor de beste prijs! Bij HuiZ&Zo vind je de ideale sparringpartner die voor jouw belangen opkomt. Die je adviseert en zorgen uit handen neemt. Met onze lokale marktkennis adviseren we als geen ander over wijken, huizen en voorzieningen. Daarnaast onderzoeken wij ook de bouwkundige staat, bestemmingsplannen, ontbindende voorwaarden, etc. Zo weet je echt wat je koopt.

Ik wil een huis kopen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Maximaal aankopen

Wanneer je iets graag wilt hebben, is onderhandelen vaak lastig. Het is een proces van tijd, geduld, stalen zenuwen en harde feiten. Wij onderhandelen zonder emotie en kennen de (spel)regels van het onderhandelingsproces. Wij weten precies wat de woning waard is en daardoor betaal je nooit te veel. Dit levert je dus direct voordeel op!

Van zoektocht tot sleuteloverdracht

HuiZ&Zo analyseert jouw wensen, zoekt naar huizen die in dat plaatje passen, gaat mee naar bezichtigingen en wijst je op alle plus- en minpunten van het huis. Wij taxeren het huis, gaan in onderhandeling, regelen alle juridische zaken, begeleiden de afspraak bij de notaris en beantwoordt al jouw vragen voor, tijdens én na aankoop van jouw droomhuis.

Zoekprofiel aanmaken

Wil je verhuizen? Vul het woonwensenformulier in en ontvang het aanbod dat past bij wat jij zoekt. Door ons netwerk en goede contacten is HuiZ&Zo snel op de hoogte van huizen die nieuw in de verkoop komen. Hierdoor kun je als één van de eersten bezichtigen en een bod uitbrengen. Een prettige voorsprong in de aankoop van je huis

Ons woningaanbod

Van een centraal gelegen appartement in Beneden-Leeuwen, een riante boerderij in Horssen, een starterswoning in Puiflijk of een nieuwbouwhuis in Druten, Huiz&Zo heeft een woningaanbod dat past bij jouw wensen en budget. En door het aanmaken van een zoekprofiel krijg je meteen bericht als jouw droomhuis is gevonden.