Meester Muldersstraat 32 Horssen

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime en goed onderhouden woning met een diepe achtertuin?
… dan is deze eigentijdse UITGEBOUWDE 2^1-KAPWONING met royale oprit, carport en stenen garage met een fijne ligging aan de rand van het dorp precies wat je zoekt!

De locatie is landelijk en toch op loopafstand van alle voorzieningen in het dorp. Door de vrije ligging aan het einde van de verkeersluwe straat is het gewoonweg genieten van de rust en ruimte.
Aan de voorkant van de woning is een royale inrit aanwezig met ruimte voor meerdere auto’s. Deze mooie woning heeft een sfeervolle, lichte L-woonkamer met erker voorzien van een prachtige laminaatvloer en en-suitedeuren naar de keuken. Het huis is aan de achterzijde in 2004 uitgebouwd, waardoor er een super royale leefkeuken is ontstaan met de openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming. Aan een handige bijkeuken is ook gedacht. Grenzend aan de keuken vind je een betegelde bijkeuken/berging met witgoedaansluiting en de Nefit HR-combiketel. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met nieuwe vloeren en een moderne badkamer. De gehele woning is volledig voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing.

Indeling
* Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang, modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, verdiepte trapkast. Sfeervolle L-vormige woonkamer met laminaatvloer met erker, via de en-suiteschuifdeuren toegang tot uitgebouwde woonkeuken met plavuizenvloer en vloerverwarming, hiernaast bevindt zich een praktische bijkeuken met HR-combiketel en witgoedaansluiting.
* 1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met schuifdeuren naar een balkon, neutrale recent vernieuwde badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
* 2e Verdieping: bergzolder middels vlizotrap bereikbaar.

Tuin: De mooie achtertuin is met 14,5 meter lengte zeer diep te noemen, met altijd een plekje in de zon. Achter de garage bevindt zich een houten berging.

Horssen is een vriendelijk dorp met een rijk dorpsleven in het land van Maas&Waal gelegen ten zuiden van Druten. De grote steden als Nijmegen, Tiel of Oss zijn snel en eenvoudig bereikbaar via de A50-A73-A15. Houdt u van rust en landelijk leven, maar wilt u een supermarkt, basisschool en diverse sportverenigingen in de nabije omgeving hebben, dan bent u in Horssen op het juiste adres!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
102 m²
Overige inpandige ruimte
25 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
2 m²
Perceel
291 m²
Inhoud
476 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Glasvezel kabel, natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2006, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Horssen F 327
Oppervlakte
291 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
HSN02-F-327

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras
Achtertuin
131 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken