Verkopen op jouw manier met moderne middelen

Jouw huis op Funda, klaar om gevonden te worden

We begrijpen waarom jouw huis zo bijzonder is. En waarom het de prijs van iedere steen dubbel en dwars waard is. Maar we begrijpen ook dat het verkopen van een huis niet vanzelf gaat en het veel stress met zich meebrengt. Onze ervaren makelaar Karien is gespecialiseerd en gedreven om jouw huis te verkopen.

Zo snel mogelijk en voor natuurlijk de beste prijs. Kies voor de verkoop van je huis zonder zorgen door HuiZ&Zo, zodat jij je volledig kunt richten op je nieuwe huis.

Ik wil mijn huis verkopen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Vrijblijvend adviesgesprek

Overweeg je om je huis te verkopen? Wij nemen de tijd en aandacht om je wensen te bespreken. Je krijgt een gedegen en goed onderbouwd advies met betrekking tot de verwachte verkoopopbrengst en een te hanteren vraagprijs. Samen bepalen we de beste strategie om jouw woning op de juiste manier in de markt te zetten . Neem direct contact op en kijk wat wij voor je kunnen betekenen, geheel vrijblijvend!

Overtuigend verkopen

Om succesvol te verkopen moet je als makelaar actief en creatief zijn en zorgen dat iedere woning opvalt, op een eigen manier. HuiZ&Zo onderscheidt zich hierin. Wij zetten niet alleen een bord in je tuin, maar doen veel meer dan dat! De juiste vraagprijs en aantrekkelijke presentatie geven de doorslag. Met onze kennis, visie en een strategisch verkoopplan zorgen wij voor het beste resultaat.

Funda en social media

HuiZ&Zo zet jouw huis in de schijnwerpers met marketingactiviteiten die zijn afgestemd op jouw wensen. We verspreiden de advertentie van je huis niet alleen via Funda, maar ook via sociale media om het bereik te vergroten. Ons doel: optimale aandacht voor jouw huis. Als extra service kun je met onze gratis verkooptool je huis digitaal delen met anderen. Zo kunnen ook je vrienden, buren, familie en collega’s helpen bij het verkopen van je huis!

Zoveel makelaar als je nodig hebt

De manier waarop jij je huis wilt verkopen moet bij je passen. Daarom bieden wij naast ons regulier verkooppakket de mogelijkheid tot ‘zoveel makelaar als je nodig hebt’. Wil je sommige onderdelen zelf doen? Of wens je juist een nog uitgebreider pakket aan diensten? Geen probleem. In goed overleg maken we een “A la carte” pakket op maat. De inhoud bepaalt de hoogte van de vergoeding – de courtage – die we voor onze inspanningen ontvangen.